VIDEO

Her kan du se et udsnit af MedieBygs videoprojekter

Profilfilm: Specialproduktion, levering, montering. Reick Møbler - en del af kontor Syd

Beskrivelse: Reklamevideo for Reick Møbler, der havde til formål at oplyse kunden om virksomhedens 3 Unique Selling Points: Specialproduktion, levering og montering. Da Reick Møbler blev opkøbt af Kontor Syd i januar 2023 var opgaven samtidig at fortælle at de to virksomheder var blevet til én og at Kontor Syd derfor også kunne tilbyde specialproducerede møbler. I den forbindelse fik alle Kontor Syds filialer nye skranker, som var produceret af Reick Møbler. Netop specialproduktion af skranker er noget som næsten kun Reick Møbler tilbyder.

Kompetencer: Idegenerering, storyboard, manuskript, skudliste, live-shooting, videograf, gimbal, videoredigering, colourgrading.

Kundecase: Sønderjyske Fodbolds omklædningsrum

Beskrivelse: “Vi er der før under og efter kampen – Reick Møbler” var titel og præmis.
Jeg producerede denne mini-dokumentar for Reick Møbler. Videoen havde til formål at nå ud til og fange et bredt publikum af fodboldinteresserede Sønderjyder og gennem fodboldens verden udbrede brandkendskabet til Reick Møbler. Samtidig låner Reick Møbler Sønderjyske Fodbolds værdier, om hårdt arbejde og den sønderjyske identitet. Ved at låne Sønderjyske Fodbolds brand øger Reick Møbler sin troværdighed ved anbefalingen fra et kendt brand, som har stærke følelser tilknyttet.

Kompetencer: Stort planlægnings og koordinationsarbejde med Sønderjyske Fodbold. Idegenerering, storyboard, manuskript, skudliste, instruktion, live-shooting, videograf, gimbal, videoredigering, colourgrading.

Vandreturen - Showcase af produktion og redigering

Beskrivelse: 1-mandsproduktion, hvor jeg står både foran og bagved kameraet på én og samme tid. 

Kompetencer: Videograf, gimbal bevægelseskodning, videoredigering.
 

Meld dig ind i Socialdemokratiet

Beskrivelse: Den socialdemokratiske partiforening i Haderslev havde et ønske om at rekruttere flere medlemmer til at tage del i det frivillige politiske arbejde. 

Kompetencer: Kameraføring, Præ- og postproduktion, videoredigering, projekt over længere tid med flere lokations.

Kundecase: Produktion af specialmøbler til kantine

Beskrivelse: Videoen skulle fremvise specialproducerede møbler til kantinen hos ETAC A/S og på den måde inspirere lignende virksomheder til at få en ny kantine. De lækre billeder skulle samtidig kunne anvendes af indretningskonsulenter til at medbringe på kundebesøg og fremvise de specifikke elementer.

Kompetencer: Kameraføring, gimbal, videoredigering, grafik.

Showcase af møbelhåndværk

Beskrivelse: Formålet var at fremvise Reick Møblers specialdesignede håndværk på en interessant og indbydende måde, hvor især lydsporet skulle løfte videoen. Videoen var afstedkommet af opslagstekst eller content-artikel.
Værdiskabelsen lå i at vise, at strømligning af branding kan overføres til virksomhedens møbler og interiør, hvis kunden valgte Reick som samarbejdspartner.

Kompetencer: videograf, gimbal, videoredigering.

Instruktionsvideo - guide til at indstille kontorstol

Beskrivelse: Formål var at lave værdiskabende content, så potentielle kunder havde en grund til at følge med på de sociale medier – samtidig med at vise at den serviceorienterede virksomhed Reick Møbler er offline er den samme online.

Kompetencer: Planlægning, instruktion, videograf, gimbal, videoredigering.
 

Produktvideo: Hvad er en Swopper?

Beskrivelse: Videoen har til formål at vise en møbelvares funktioner og fordele, så kunden kan træffe en informeret beslutning.

SEO: Videoen fungerer samtidig som SEO content, der fik webshop-produktet til at rangere foran konkurrenterne på Googles søgemaskine.

Kompetencer: Idegenerering, storyboard, manuskript, videograf (filme mens jeg selv er foran kameraet), videoredigering, colourgrading.

BRYGGERIET S. C. FUGLSANG: FREM KLAR COLA​

Beskrivelse: Ved lanceringen af Klar Cola ønskede jeg at lægge fokus på Klar Colaens oprindelse i 1980’erne. Arkade-80’er tema har fået renæssance i populærkulturen i 2020 og taler på den måde ind i tidsånden.
Målgruppen var voksne, der kunne huske Klar Cola fra deres barndom, samtidig ønskede vi at ramme de unge teenagere i dag, da Frem er blevet kult for dem. Moodet var nostalgi og “retro-cool”.
Videokampagnen bestod af tre trin: 1 hovedvideo og 2 teasere. De to teasere havde til formål at maksimere seertallet på hovedvideoen, samt at skabe nysgerrighed om, hvad der mon skulle ske d. 1.6.2020.
Resultat: 60.000 visninger (heraf 18.000 organiske). Normalvisning for Facebook-opslag på siden var 2-6000 visninger.

Kompetencer: Idé og markedsføringsplanlægning, præproduktion, videoredigering, lydtema, særlige transitioner & effekter. 

SIDEN SIDST - EN KORTFILM

Beskrivelse: Denne fiktions-kortfilm er blevet til ved kyndig idégenerering og forberedelse ved et team på 5 personer, henover en halvårlig periode, sideløbende med kandidatstudie. Jeg har været med i alle dele af forberedelsen, stået for kameraføring, lysopsætning, samt hovedparten af videoredigeringen og finpudsningen af filmen.

Kompetencer: produktionsplanlægning, storyboarding, kameraføring, lys, lyd, videoredigering, colourgrading.

Bryggeriet Fuglsang til havefestival

Beskrivelse: I forbindelse med Kløften Havefestival ønskede Bryggeriet Fuglsang at styrke sin lokale position gennem CSR. Samtidig ønskede Bryggeriet at være mere synlig på et emne, der ligger virksomhedens værdier nært. På det hurtige sociale medie marked må der leveres hurtigt og agilt, hvorfor denne video blev til uden videre forberedelse. 

Kompetencer: Spontan videokreation, kameraføring, videoredigering, overlays. 

Danish Nature Tribute - Afslappende meditationsvideo

Beskrivelse: Afslapningsvideo, der illusterer håndholdt brug af gimbal.

Kompetencer: kameraføring, makrovideo, videoredigering, colour correction, colourgrading. 

Mandemand - EN REKLAMEFILM (øvelsesprojekt)

Øvelsesopgave fra medievidenskab.

Reklamefilmen bygger på viral marketing, hvor videoer med højt emotionelt respons deles i højere grad. Humor er en af de emotioner, der udløser et højt respons, hvorfor denne video er centreret om små humoristiske punchlines, der leder op til et stort. 

Kompetencer: produktionsplanlægning, instruktion, lys, videoredigering.

Til os der elsker grill - EN produktvideo

Se her et eksempel på en håndholdt produktvideo, hvor stemning og selvironi er nøgleord.
Præmis:
Vi er kødelskere, der er en del af en eksklusiv gruppe af grillentusiaster.

Målgruppe: kødelskende mænd i alderen 25-50 år, der føler sig som en del af en grillkultur.

Beskrivelse: Videoen benytter makro-video, stemningssættende postproduktion og lyrik, der leger med afhængighed – i dette tilfælde af kød. Videoen skaber et rum af sommer, grill, røg, dufte og lækker mad, som grillelskeren gerne vil være en del af. For at han kan opnå dette magiske rum, må han købe grillen.

Kompetencer: præproduktion, kameraføring, makrovideo, videoredigering, colour correction, colourgrading. 

Vil du læse mere om min baggrund?